6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME Zoopa Q 650 Razor Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 75,49 € 0.00 € 75.49Kopen

Informatie over ACME Zoopa Q 650 Razor Drone RTF

ACME Zoopa Q650 Razor Drone RTF is een quadcopter met een stoer design. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone een uitstekende keuze voor beginnende dronepiloten.

Vliegen

De drone is uitgerust met 4 krachtige motoren, die snel reageren op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.Ondanks het gewicht van slechts 335 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de geïntegreerde 6-as Gyro 2.0-technologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

LED Verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een fantastische visuele ervaring. Het voor- en achterlicht zorgen tevens voor een gemakkelijke oriëntatie van de vliegrichting.

Stunts

De drone beschikt ook over een professionele vliegmodus voor acrobatische stunts. Voer een 360 graden flip uit met deze drone via de automatische 360° flip-functie. Dit is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

ACME Zoopa Q650 Razor Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 2S LiPo accu (850 mAh). De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 10 minuten. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De drone wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 6 stuks 1.5V AA batterijen.

Camera

Voorzie de quadcopter van de optioneel verkrijgbare FlyCamOne Nano camera om luchtopnamen te maken.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Laatste berichten

    Sitemap

    [message]

    Close