3D Robotics heeft een nieuwe versie van de X8 uitgebracht. De X8+ wordt door 3DR omschreven als een intelligent instrument voor professioneel gebruik.

Draag kracht

De X8+ is een krachtige octocopter met 4 armen en kan een gewicht van maximaal 1kg dragen. Het draag vermogen zorgt ervoor dat hij professioneel apparatuur kan dragen waardoor je de drone goed kunt gebruiken voor stabiele en professionele fotografie, het maken van 2D plattegronden en het maken van 3D modellen. 3dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_6153dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_615

Geautomatiseerd

Gebruikers kunnen de X8+ flink uitrusten door bijvoorbeeld naast een GoPro nog een gimbal voor een andere camera of sensor toe te voegen. Gebruikers kunnen gegevens halen uit luchtfoto’s door geautomatiseerde vluchten die oneindig herhaalbaar zijn, gegevens verzamelen die je met het oog niet kunt zien, het zien van aandachtspunten voor een gedetailleerd onderzoek en kan zelfs uitgerust worden met magneten om bezorging van kleine items realiseerbaar te maken.

Frame

Het frame van de X8+ is inklapbaar waardoor hij makkelijk te vervoeren is en goed te gebruiken is bij landbouw, bouw, reddingsacties, landbouw en professioneel camerawerk.

Follow Me

Zoals veel 3DR modellen beschikt ook de X8+ over de Follow Me functie. Deze functie zorgt ervoor dat de X8+ elk Android apparaat met GPS kan volgen.

Ready-to-Fly

De X8+ wordt ready-to-fly geleverd met een transmitter met een scherm waarop live vlucht data afgelezen kan worden, een batterij met oplader en een grondstation ontvanger met USB en Android adapter. De X8+ is uit te breiden met een Tarot T-2D gimbal, extra batterijen en propellers en een GoPro. 3dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_rtf_6153dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_rtf_615 De X8+ kost zonder uitbreidingen 1350 dollar.

0 Reacties

    Plaats een reactie