In dit najaar vindt de allereerste drone entertainmentshow ter wereld plaats in de Amsterdam ArenA. Tijdens de show genaamd 'AIR' vliegen honderden verlichte drones in een flitsende 3D-show. Air 2015 wordt een spectaculaire show met licht en geluid waarin bezoekers anderhalf uur lang ondergedompeld worden, blikt initiatiefnemer Klaas Rohde van creatief concept- en organisatiebureau Fjuze vooruit. air_amsterdam_arena_drone_show_racen_lichten_ballet.

Unieke show

De show in de Amsterdam Arena belooft een unieke show met muziek, video, projecties en special effects te worden. Een mix van ballet en battles, races en lasers, circus, illusies en magie, belooft een waanzinnige drone show. De drones in de show zijn uitgerust met camera's en het beeld wordt direct naar de schermen in het stadion gezonden, zodat het publiek live kan meekijken met de drones.

Veiligheid

De drones, die tijdens de show door het stadion vliegen, worden allemaal tegelijk via gps-coördinaten aangestuurd. De tribunes zijn afgeschermd met grote netten waardoor de drones niet in de buurt van het publiek kunnen komen. Het dak van het stadion blijft tijdens de show gesloten zodat de drones geen last hebben van de wind.

Kaarten

Dit najaar is de drone-show één avond te bewonderen maar initiatiefnemer Klaas Rohde streeft ernaar elk jaar een nieuwe show samen te stellen. De datum van het evenement wordt volgende maand bekend gemaakt en start te kaartverkoop op de website van Air 2015.

0 Reacties

    Plaats een reactie