De Canadese DJ Deadmau5 is gek op 'toys for boys'. Naast een oneindige hoeveelheid audio apparatuur, diverse schietgeweren en de mooiste auto's heeft de populaire house DJ een grote liefde voor drones. dj-deadmau5-deadmouse.

Deadmau5

Deadmau5 is de artiestennaam van de Canadse DJ Joel Thomas Zimmerman. Deadmau5 staat bekend om het dragen van een kostuum in de vorm van een cartooneske muizenkop tijdens zijn optredens.

Op bezoek bij Deadmau5

Onlangs had The Verge, één van de populairste tech blogs ter wereld, de eer om op bezoek te gaan bij Deadmau5 om zijn te spelen en te praten over zijn hobby: drones. Ben Popper, Sam Sheffer en Marques Brownlee van The Verge werden uitgenodigd door de Canadese DJ op zijn landgoed in Toronto.

Liefde voor drones

Tijdens zijn jeugd had Deadmau5 al een grote liefde voor op afstand bestuurbare racewagens, maar vandaag de dag is de Canadese DJ is helemaal gegrepen door drones. Deadmau5's stal met drones bestaat o.a. uit een paar DJI Phantom 2 quadcopters, een DJI S1000 octocopter en een DJI Inspire 1 quadcopter.

Gek op RC toys

Tijdens het bezoek testten de heren van The Verge of Deadmau5's laatste drone speeltje, de DJI Inspire 1 quadcopter, zijn andere toys kan bijhouden. Zo achtervolgden de tech-experts Deadmau5 rijdend op zijn quad (lees: voertuig met vier wielen) en in zijn supersnelle McLaren 650S. Ook toont de miljonair zijn schietkunsten door met één schot zijn DJI Phantom quadcopter uit de lucht te schieten.

Drone video's van Deadmau5

Op zijn YouTube kanaal plaatst Deadmau5 niet alleen zijn nieuwste house-tracks, maar de Canadese DJ uploadt ook regelmatig video's van zijn drone avonturen. Zo vind je op zijn kanaal luchtopnames van zijn nieuwe villa en de eerste keer vliegend met een DJI Phantom 2 drone.

0 Reacties

    Plaats een reactie