Op 22 augustus was het weer tijd voor de New Pilot Experience in Baarn. Een dag waarop beginnende en toekomstige piloten veel kunnen leren over de hobby. Na een theorieles, verzorgd door Vincent van Schijndel van Droneland, reizen de deelnemers af naar een nabij gelegen weiland in Baarn om daar met DJI drones de lucht in te gaan. Twee mensen van DJI zijn ook bij de experience aanwezig om te kijken hoe mensen de dag ervaren. Binnenkort opent de marktleider in drones een nieuw kantoor in onze hoofdstad Amsterdam.

Vrouwen en drones

Voor Nico Karssemeijer was dit een hele bijzondere dag. Naast dat hij de 'New Pilot Experience' altijd al één van de leukste gebeurtenissen vindt op het gebied van drones, zag hij dit keer voor het eerst een vrouw met een drone vliegen. De drone hobby wordt op dit moment vooral door mannen uitgevoerd maar is zeker in opkomst bij vrouwen.

Volgende editie

Wil jij ook een keer een DJI Pilot Experience bijwonen? Dat kan! In oktober wordt er weer een editie georganiseerd. Wij zullen jullie op de hoogte brengen wanneer de definitieve datum bekend is.

0 Reacties

    Plaats een reactie