Afgelopen wekekend vond in België de 2017-editie plaats van DronePortal. Tijdens dit 2-daagse indoor dronerace-toernooi streden 58 droneracers om de eervolle titel van deze Belgische dronerace.

Droneracers

Droneracers uit Nederland en België hadden zich verzameld in Sint-Truiden om deel te nemen aan het Belgische kampioenschap. Enkele bekende Nederlandse namen die afgelopen weekend verschenen aan de startstreep waren o.a. Dino Joghi (GhettoDino), Martijn de Kemp (Fullstick FPV), Vince Irie (Jedeye FPV), Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Karan Gharbharan (OhGuy FPV), Ralph Hogenbirk (Shaggy FPV), Pieter Bos (TaurusFPV), Bas van 't Hul (SniperX-NL), Pim Bijl (FPP) en ook oude rot in 't vak MetallDanny was van de partij.

Nederlander Dino Joghi wint DronePortal 2017 in België

Toernooi

Het toernooi begon met 2 kwalificatie-rondes: één op zaterdag waar de 12 beste racers zich plaatsten en één op zondag waar de 4 beste racers zich plaatsten. De 16 gekwalificeerde piloten streden op zondag in een dubbele eliminatie-ronde om over te blijven bij de laatste 4 in de finale.

Nederlander Dino Joghi wint DronePortal 2017 in België

Winnaar

Na spannende eliminatie-rondes wisten de Nederlanders Dino Joghi (GhettoDino) en Martijn de Kemp (Fullstick FPV) van Team SQG de finale te halen. Uiteindelijk was Amsterdammer Dino Joghi de allersnelste en ging er vandoor met de felbegeerde titel!

Nederlander Dino Joghi wint DronePortal 2017 in België

LED track

Piloten die zich op zaterdag kwalificeerden kregen de kans om zaterdagavond te vliegen op een unieke racetrack met futuristische LED hindernissen. Bekijk hieronder de beelden die MetallDanny maakte van deze unieke ervaring:

0 Reacties

    Plaats een reactie