Vandaag kondigt DJI met trots een nieuwe model drones aan: DJI Spreading Wings S900. De Spreading Wings is de nieuwste telg uit de Spreading Wings-familie. DJI's Spreading Wings modellen zijn gericht op professionele luchtfotografen.

Hexacopter

In tegenstelling tot de vier armige quadcopters uit DJI's Phantom-serie, zijn de Spreading Wings-serie hexacopters met 6 armen. Dus ook 6 motoren en 6 propellers. Hierdoor is de Spreading Wings-hexacopter niet alleen nog beter wendbaar, maar heeft de drones ook extra draagkracht.

Naar eigen smaak samen te stellen

Dankzij zijn enorme draagkracht, is iedere DJI Spreading Wings is volledig naar eigen wens uit te breiden. In tegenstelling tot de RTF Phantom modellen is de Spreading Wings bij aankoop niet 'Ready To Fly'. Je kunt de Spreading Wings inrichten met het vliegsysteem, afstandsbediening en camera van jouw keuze. De DJI Spreading Wings S900 kan tot maar liefst 5 kilogram aan extra uitrusting dragen.

DJI Spreading Wings S900

De DJI Spreading Wings S900 is ontstaan uit het verlangen om de meest geavanceerde technologie te bundelen in een lichtgewicht en draagbaar helikopter platform. De grootste uitdaging was het verkleinen van grootte en gewicht terwijl het vermogen en gebruiksgemak vergroot moesten worden. DJI lijkt deze missie met succes voltooid te hebben op basis van haar nieuwe Spreading Wings S900.

Inklapbaar frame

Het vernieuwde frame heeft 6 inklapbare armen van carbon-fiber. Het verbeterde design van de armen zijn lichter en duurzamer dan zijn voorgangers. Iedere arm is voorzien van een geavanceerde motor en 15 inch inklapbare propellers. Dankzij het lichtgewicht frame, inklapbare armen en inklapbare propellers is de DJI uiterst draagbaar voor een drone van dit kaliber. Op de plaats van vertrek is de DJI Spreading Wings S900 binnen 5 minuten vliegklaar.

Bekabeling

De bekabeling van de DJI Spreading Wings S900 is ook aanzienlijk verbeterd om af te rekenen met eventuele storingen. Het distributie systeem is nog efficiënter en zorgt voor nog minder verlies van vermogen tijdens distributie. Ook is het systeem easy-to-connect en is het vervangen van de accu een fluitje van een cent een geregeld binnen enkele seconden. dji-spreading-wings-s900-landingsgesteldji-spreading-wings-s900-landingsgestel

Inklapbaar landingsgestel

Net zoals de Spreading Wings S800 EVO en Spreading Wings S1000 heeft de S900 ook een inklapbaar landingsgestel die niet alleen zorgen voor een onwijs futuristisch effect tijdens vertrek en landing, maar de inklapbare poten toveren de hexacopter om tot een zeer wendbare ufo. De inklapbare poten zorgen er tevens voor dat de gimbal en camera vrij spel hebben en nooit gestoord worden door een landingsgestel.

Camera

DJI's Spreading Wings S900 wordt standaard geleverd exclusief camera en gimbal. De S900 is geschikt voor alle Zenmuse gimbals. dji-spreading-wings-s900dji-spreading-wings-s900

Eerdere DJI Spreading Wings modellen:

Naast de Spreading Wings S900 heeft DJI meerdere Spreading Wings modellen: • Spreading Wings S800Spreading Wings S800 EVOSpreading Wings S1000

0 Reacties

    Plaats een reactie