Bekijk deze dronevideo van Sugarcity Halfweg.

Drone

De video is gemaakt door Aerial Drone Horizon met behulp van een DJI Phantom 3 Professional drone.

Sugarcity Halfweg gefilmd met DJI Phantom 3 Professional

Sugar City

SugarCity (ook wel Sugar City) is de naam voor het voormalige terrein van de CSM-fabriek te Halfweg in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. In 1863 werd in Halfweg de eerste suikerfabriek geopend. Na enkele jaren sloot deze suikerfabriek de deuren, waarop niet veel later de N.V. Suikerfabriek Holland er zich vestigde. In 1919 werd de Suikerfabriek Holland ondergebracht in de Centrale Suiker Maatschappij. Zo ontstond de naam CSM-terrein.

Sugarcity Halfweg gefilmd met DJI Phantom 3 Professional

Regelgeving

In deze dronevideo komen opnames voor gemaakt in het donker. Vergeet niet dat je nooit met een drone mag vliegen in het donker. Het is enkel toegestaan om te vliegen met drones tijdens daglicht. Kijk voor een overzicht van de regelgeving op VeiligVliegen.nl.

3 Reacties

  1. Bart

    Erg slim vliegen precies bij de aanvliegroute van Schiphol in een no fly zone

  2. Joël

    ziek

  3. Jeroen

    @Bart Ja er gaan vliegtuigen direct over het sugarcity terrein heen. Maar dit is nog aan de rand van een no fly zone en niet erin(de gebruikte drone laat dit ook niet toe). Plus dat ik niet veel hoger gegaan ben dan de gebouwen. Volgens de gps/vluchtdata niet hoger dan 80 meter geweest. En een drone valt eerder naar beneden dan dat deze uit zichzelf omhoog gaat. Tuurlijk zijn er locaties die veiliger zijn maar deze plek verdiende een mooie drone video.

Plaats een reactie