Bekijk deze video-registraties van de IJsseldeltadag.

IJsseldeltadag

Op 28 mei 2016 vond de IJsseldeltadag plaats, een gezellige dag voor het hele gezin waarbij iedereen van harte welkom is om een kijkje in de stal te nemen bij boerderijen aan de Mandjeswaard, Kamperzeedijk en in polder Mastenbroek. Tijdens de IJsseldeltadag zijn er diverse leuke activiteiten te beleven zoals een melkproeverij, een roofvogelshow, een boekenmarkt, een kijkje in een moderne serrestal, creatieve workshops, knuffelen met alpaca’s en heel veel meer.

IJsseldeltadag gefilmd vanuit de lucht

IJsseldelta

IJsseldelta is een als Nationaal Landschap aangewezen gebied in de Nederlandse gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle en voor een heel klein deel in de gemeente Noordoostpolder.

Fietspont

Op IJsseldeltadag werd de nieuwe fietspont over de Goot officieel in gebruik genomen. Fietsers en wandelaars kunnen op IJsseldeltadag de oversteek met de nieuwe pont maken.

Kanoroute

De IJsseldelta is bij uitstek te ontdekken vanaf het water. Op IJsseldeltadag presenteert Waterschap Drents Overijsselse Delta bij het Asjesgoed een nieuwe kanoroutekaart voor de IJsseldelta. In deze routekaart zijn een aantal mooie en gevarieerde kanoroutes opgenomen.

Drone

De opnames op de verschillende locaties tijdens IJsseldeltadag zijn gemaakt door Benny Breman met behulp van een DJI Phantom 3 Professional quadcopter.

IJsseldeltadag gefilmd vanuit de lucht

0 Reacties

    Plaats een reactie