9.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd27 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.0(2 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Mavic Pro

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 999,00 € 0.00 € 999.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 865,00 € 0.00 € 865.00Kopen
Conrad7.0 € 1.015,79 € 0.00 € 1015.79Kopen
Cameranu.nl7.0 € 879,00 € 0.00 € 879.00Kopen
DJI7.0 € 999,00 € 0.00 € 999.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 879,00 € 0.00 € 879.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 739,00 € 0.00 € 739.00Kopen

Informatie over DJI Mavic Pro

Op 27 september presenteerde DJI de nieuwe Mavic Pro drone. Het unieke van deze quadcopter is dat de armen volledig inklapbaar zijn waardoor je de drone zeer compact maakt en gemakkelijk overal mee naar toe neemt. De drone beschikt tevens over een ontwijksysteem en een 4K camera.

DJI Mavic Pro

De DJI Mavic Pro is een ready-to-fly drone en is ontwikkeld voor de avonturiers. De drone heeft inklapbare armen en past daardoor ingeklapt in de palm van je hand. De drone neem je eenvoudig mee in je rugtas en is in enkele seconde volledig uitgeklapt en klaar om te vliegen. De drone is geschikt om zowel indoor als outdoor te vliegen. De quadcopter is namelijk voorzien van vision positioning system sensoren waardoor hij stabiel op een plek blijft hangen zonder hiervoor GPS signaal te gebruiken. De DJI Mavic Pro weegt 734 gram en heeft een doorsnede van 335 milimeter.

Vliegmodi

Het vliegen met de DJI Mavic Pro is zeer eenvoudig dankzij geavanceerde hulpsystemen. De drone beschikt namelijk over GPS en GLONASS, 5 camera's en 2 ultrasonische sensoren. Deze hulpsystemen samen zorgen ervoor dat de DJI Mavic Pro obstakels ontwijkt en autonome vluchten uitvoert. Met de functie ActiveTrack volgt de drone autonoom een geselecteerd object zoals een auto, persoon of boot. De DJI Mavic Pro drone stijgt en landt ook zeer eenvoudig met slechts een druk op de knop.

Return to home

Voor het automatisch landen op het vertrekpunt heeft de DJI Mavic Pro een handig trucje. De drone filmt namelijk de grond wanneer hij opstijgt en bekijkt dit filmpje wanneer hij de landing inzet. Zo ziet hij precies of dit overeen komt en landt de drone exact op dezelfde veilige locatie.

Sport modus

De DJI Mavic Pro beschikt over een speciale sport modus. In deze vliegmodus haal je hoge snelheden tot 65 kilomter per uur met de compacte quadcopter. Voor een ultieme race ervaring kijk je direct mee met de drone dankzij de DJI Goggle FPV bril.

Camera

De camera van de DJI Mavic Pro wordt gestabiliseerd door een 3-assige gimbal. De camera filmt in 4K met 30 frames per seconde. Film je in 1080p Full HD resolutie dan maakt de camera van de DJI Mavic Pro maximaal 96 beelden per seconde. De beelden van de camera worden opgeslagen op de MicroSD kaart, maar kunnen ook direct gedownload worden naar je smartphone of tablet via de DJI Go applicatie voor iOS en Android.

Remote controller

Met de komst van de compacte DJI Mavic Pro drone komt ook een nieuwe remote controller. Deze compacte transmitter heeft een bereik tot wel 4 kilometer. Aan de onderzijde van de remote controller klapt een houder voor de telefoon uit. Verbindt je telefoon met de DJI Go app en kijk direct mee met de camera tot wel 4 kilometer ver. De remote controller is voorzien van een accu met een capaciteit van 2970 mAh. De DJI Mavic Pro is ook te besturen via je smartphone en zelfs via handgebaren.

Accu en vliegtijd

De DJI Mavic Pro heeft een vliegtijd van maximaal 27 minuten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3-cellige LiPo accu met een capaciteit van 3830 mAh. De accu is eenvoudig te vervangen waardoor je na een korte stop weer snel in de lucht bent. De accu is een slimme batterij waardoor je via de DJI Go applicatie het huidige accu niveau bekijkt. Ook berekent de accu hoe lang hij nog kan vliegen met het overgebleven niveau.

Conclusie

De DJI Mavic Pro is een uitstekende drone voor zowel beginnende als de meer ervaren dronepiloten. Dankzij een aantal handige technische snufjes wordt het vliegen een koud kunstje. De drone is geschikt voor luchtfotografie, maar ook voor racen op hoge snelheid. De drone beschikt over een 4K camera waarmee je prachtige Ultra HD opnames maakt. De DJI Mavic Pro is uniek dankzij zijn inklapbare armen waardoor de drone eenvoudig vervoert kan worden. Hierdoor is de drone de ideale gadget voor avonturiers.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close